Ben teşekkür ederim.
Bugüne kadar faydasını gördüğüümü söyleyebilirim.
Bencede haklısınız. Bu işlemleri yapmayıp boşa kod yüklemekten kaçınmanız gerekir.
Zaten önermemde doğru değildi. (Google bile bazen yanlış ve doğru olmayan şeyler önerebiliyor.)
Vaktinizi çaldığım için kusura bakmayınız.
Bunun bir fikir alışverişi olarak gorelim
Google mutlak doğrularını paylaşmaz dolasıyla her dediğini önerdiğini mutlak doğru kabul etmek yanılgıdır siz bir çıkarım yapmışsınız bizde dedik ki önermeniz öncelik bakımında sıra gelmesi mümkün olmayan bir değerde.
Yine googlenin tüm şartlarını yani önerdiği istediği tüm düzenlemeleri yapan bir site en tepeye gelmesi lazım ama öyle bir durum söz konusu bile değildir örneğin 17 ocak itibarı ile mobil hız hakkında açıklamaları var geç açılan siteler gerileyecek felan o zaman 1-2 aya kalmaz tüm haber sitelerinin uçması lazım ama mümkün mü değil demekki google nin her dediğini yapmak acele etmek yada her önerdiğini yapmaya çalışmak çözüm değil
Örneğin amp ben geçmedim bundan 8-10 ay önce millet deli gibi amp, eklenti vs ne oldu ben geçmedim ve hiç kaybım olmadı.. Web sitesine sürekli müdahale zarar verir bu pozitif düzenleme de olsa
Google her zaman bişeyler der sunu yapın bunu yapın seo da geçen O yani Optimizasyon net bir alanı değeri işaret etmez muğlaktır aslında en ideali ifade eder yani ütopyadır yakalanamaz tespit edilemez binlerce değerin verinin vücut bulmuş halidir
Seo kelimesi anlamı ile bilinmediği sürece mutlak doğruculuk her zaman zarar verir ve konu isnadı gereksiz şekilcilikten ibarettir.
neyse özetle bu işi biliyorsun veya öyle olduğunu iddia ediyorsun google ile çalışırken mutlak doğruların ile devam edersen bir yerde google senide aldatabilir.