Uzun zamandır bu işlerle ilgileniyorum. Türkiye'de neden pool olmuyor sorusu çok soruluyor ve hatta çok kez denendi hatta bunlar. Ama olmama sebebi çok belli.
Şimdi Pool'a soruyorsun. Senin çıkış amacın ne?
------------Kendimiz için kurduk. Arkadaşlarla beraber bu işi yapıyoruz zaten kenardan isteyen olursa milli bir pool olsun istedik.
Peki Pretij derdiniz yok yani. Pool'a herhangi bir saldırı olduğunda ya da pool içinde dağıtımlarda bir sorun olduğunda tamamen iyi niyetli olarak yanlış bir hesaplama yaptığınızda herhangi bir garanti var mı?
-------------Ne garantisi olacak ki. Sanki öbür havuzlar garanti mi veriyor. Yoooo.
Ama öbür havuzlar bunu kar amaçlı yaptığı için böyle bir durumda ciddi prestij kaybı yaşıyorlar ondan söylemiştim.
gibi gibi çok basit bir örnekti.
Ciddi olarak söylüyorum. Eğer stabilliğine güvenebileceğim bir havuz olsun. Kazdığım coin anlık fiyat artışı olduğunda haliylen birçok miner dünyada o coine yöneldiğinde buda havuzların pay kapması yarışında birbirlerine ciddi güçlerde saldırı yaptığında dimdik ayakta durabileceğini kantlasın.
Hatrı sayıda kartım vardır ve çevrem de hatrı sayılı karta sahip insan vardır. İlk önce ben gelecem o pool'a
Aslında çok daha teknik detaya girerek sorularımı yöneltebilirim ama dediğim gibi bunu kar amaçlı yapmadğınız için hayalinin kurduğum kale gibi pool ne yazık ki olmayacaktır.
Konuyu takip ediyorum. Pool aktif olduğunda haber ederseniz bende denemek için katılırım.