https://support.google.com/legal/con...g_638303&hl=tr
Bu linkten başvuruda bulundum.
DMCA sikayet sayfasında Sent on March 18, 2013 yazıyor ben domaini kaydedeli 2 hafta oldu ve doğal olarak site çok yeni indexleri bile dün geldi 4 tane içerik var sitede. Bu detayların hepsini söyledim.
İnşallah düzelir. Ben bu iş için bütçemi ciddi anlamda zorladım.
Annem ve ablam kanser. ablam 1 kere annem 2 kere ameliyat oldu. Ablamın kan değerleri düşük düzelsin tekrar olacak. Kredi ile ben masrafları karşılamaya çalışıyorum maaşım yetmiyor artık. Buradan 300-500 ne gelirse masraflarımı karşılayım diye yaptım.
Vallahi çözüm konusunda başka yöntem bilenler varsa yardımcı olursa çok teşekkür ederim
Birde geri bildirim ekranında şu yazıyor
Lütfen dikkat: Orijinal kaldırma isteği alındığı tarihte sayfadaki içerik hak ihlalinde bulunuyorduysa karşı bildiriminiz yasal olarak geçersiz olur. Önceden yasalara aykırı içerik kullanılmışsa, şu anda kaldırılmış olsa bile karşı bildirim göndermeyin.
Bu nasıl saçmalık google ın yaptığı. Aradan 5 sene geçmiş başka birisi gelmiş domaini kaydetmiş siteyi açmış ve şikayet konusu olan içerik sitede zaten yok ben bunu kaldırtamıcakmıyım. Yoksa yazıyı ben yanlış mı anlıyorum acaba