kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tekrar merhaba, senin tabirinle yobaz ve şarlatanları baz alarak dinini yaşadığını zanneden kişiler zaten kaybetmiş kişilerdir, ben kimseye fetva vermem ama bildiğimi de söylemeden de yapmam, her ne kadar dünya üzerinde insanlar binlerce yıl yaşasada, benim inandığım din der ki, asla haddini aşma, orası senin dünyan olsada sadece Allah'ın kanunu geçerlidir ve gün gelecek hepsinin hesabını sana soracağım
ayrıca inandığım dinin ayetinden biride Lut kavmi ile alakalıdır ve bunu insan demiyor bunu bak ayet diyor;
"Rabbinizin, sizin için yarattığı eşlerinizi bırakıyor da insanlar arasından erkeklere mi yanaşıyorsunuz? Siz gerçekten haddi aşan bir topluluksunuz."
şimdi bunun üzerine kim kendisini nasıl haklı çıkarabilir ya da ben insanlık için yaptım diyerek zeytinyağı gibi üste çıkabilir, ayrıca bu sadece İslamiyette değil şuan yaşanan diğer dinlerde de geçerli bir durumdur, ayrıca senin dediğin hesap üzerinden gidersek eroin kelimesi hiç bir ayette ya da hadiste geçmez, şimdi eroin üretip satanlar din açısından bakarsak temiz insan mı oluyor?
ben o insanları asla küçük görmem ya da aşağılamam, ama şu bir gerçek ki o insanlarda Allah bizi böyle yaratmış diye iftirada bulunamaz, Allah kimseyi kötü şekilde yaratmamıştır, kişiler yaptıkları eylem ve seçimler ile kötüleğe yol açmışlardır. ben o kişilere şiddet uygulansın ya da tecrit edilsin demiyorum ancak senin videolarını da merak eden gençler izleyecek, bunun farkındasındır umarım, bir şey yaparken çuvaldızı kendine iğneği başkasına batırmak lazım, şahsen benim çoçuğum Allah korusun "baba ben eşcinselim" diye bana söylese ben bunu kaldıramam ve bunun kötülük olduğunu her şekilde açıklama ve gösterme yoluna giderim, ama siz aynı şekilde bir de kendi çocuğunuz olduğunu düşünün, bunu kabullenebilirmisiniz?
sen çekeceğin videoda o insanların yaşamlarının aslında gayet normal olduğunu söyleyecek ve isteyen herkesinde aslında bu şekilde yaşabileceğini vs. vs. anlatacaksın, neden? toplumda kabul görmesi için, yani karanlığı aydınlık ile eşdeğer hale getirmek isteyeceksin, karar elbette senin, iyi forumlar
Röportaj yaptığım insanlar başlarına gelen olayları, belaları, aileleri tarafından darp edilmelerini, devletin ve diğer insanların onları yok saymalarını, iş bulamamalarını, şiddete her anlamda mağruz kaldıklarını v.s anlatacaklar sizce siz özenecek olsanız bu hayata mı özenirdiniz. Allah aşkına özenti olacak bir urum mu bu. Eroine veya uyuşturucuya bağlı veya türevlerine özenip denersiniz ama ay dur bi bakim nasıl bişeymiş deyipte g*tünüzü s*ktirmezsiniz kusura bakmayın. Ya vardır yada yoktur birşey insanda. Kendiniz gerçekten lut kavmini araştırıp okudunuz mu? %100 eminim ki google amcadan alıntı yapıp copy paste yaptınız peki doğruluğuna ne kadar kefil olabilirsiniz ki?