Hayırlı olsun

Bi kaç öneride bulunayım.
Senin temalar hep aynı şekilde artık biraz değişebilir

Kayıt olurken
Profil alanlarını seçili yaptırma

(profil seçeneklerinden hiç biri olarak kaydet ama özellikle böyle tercih ettiysen sıkıntı yok

Kategorilere özel ikon ile site daha canlı gösterilebilir

Forumdisplay ve showthread'daki h1 ve h2 kodlarını css ile küçültebilirsin

.vbmenu_control rengi temayla uyumlu olabilir.
Anasayfada moderatörler sütunu açık ama kategori mod yok (eklenene kadar kapatılabilir)
-
Yeni konu ve cevapla butonları harika olmuş.
Logodaki ağaç kısmını çok beğendim.
Eline sağlık

Tekrar hayırlı olsun.
Güzel önerilerin için teşekkür ederim Ramazan. Senin gibi vBulletin alanında kendisini ispatlamış birinden bu güzel yorumun gelmiş olması, beni sevindirdi.
Öncelikle tema konusuna açıklık getirmek istiyorum. Tasarımcı olmadığım için genellikle kodlama üzerine geliştirmeler yaptım, bugüne kadar halihazırda yayınlanmış bir temam yoktur. Her zaman vBulletin 3'ü ve default temayı kullanmak hoşuma gitmiştir. vBulletin 3'ün tadını, varsayılan temanın da sadeliğini başka hiçbir sistemden veya arayüzden alamadım. Bu yüzden default üzerine geliştirmeler yaparak kullanmayı seviyorum.
Konu butonlarını CSS ile kodladım, grafik değil ve grafikli kullanmayı sevmiyorum. Teknik adminliğini yaptığım yerlerde öyle sevdikleri için mecburiyetten grafikle tasarlayıp "bunları ekle" dedikleri butonları eklerdim. Ama kendi forumumda CSS ile olması hoşuma gidiyor. Beğendiysen kodları gönderebilirim. Ama her kurduğun foruma uygulama.
Uygun vaktinde üye de olursan sevinirim. Yeniden teşekkür ederim.