kadirzm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. kanalı kurmak için çalışma yapmışsın amacın nedir? Elbette izlenme oranı yüksek olsun ki para kazanasın... eğer kanalı insanlık adına kurdum diyorsanız lütfen açıklık getirin özür dileyeyim
2. her video mutlaka izlenir, kimisi yüzlerce izlenir kimisi milyonlarca izlenir, "İnsana insan gibi bakanlar yazsın" demişsin ama birinci maddedeki amacın var olduğu için sende insana insan olarak bakmamışsın, insan üzerinden nasıl para kazanırım hesabı yapmışsın
3. yapılan her eylem ve davranışın ya bu dünyada ya da diğer dünyada karşılığı olacaktır, iyiliği geçiyorum kötü olanlara geliyorum ki sıkıntı orada, kötülüğü yaymak ya da meşru gibi göstermenin dinen de sıkıntısı büyük olur, dini boyutu benim umrumda değil diyorsanız elbette siz bilirsiniz

çok güzel şekilde anlatmışsın öncelikle teşekkür edeim. Amacım asla kimse üzerinden para kazanmak değil zaten böyle bir amacım olsa farklı şekilde ilerlerdim emin olun. Bir yandan izlenme orabnlarını arttırmak bir yandan da faydalı şeyler yapmak istiyorum. Hiç kimseye hiç bir şeyi olamaış gibi göstermek yada meşrulaştırmak değil amacım. Bu şekilde düşünenlerin aslında yanlış düşündüğünü ve dinin aslında neyi öğütlediğini anlatmaya çalışma. Baktığımız zaman artık dini yobaz ve şarlatanların tamamen kendi lehine çevirdiğini ve her fırsatta kendi ve kendi gibileri haklı çıkarma çabası içinde olduğunu görüyoruz. BunA ÖRNEK OLARAK EŞCİNSEL BİR POLİTİKACININ BAŞKAN YADA VEKİL SEÇİLMEK İÇİN EŞCİNSELLERİ KARALAMA KAMPANYASINA GİRİŞMESİ İÇİN ZİRA BU DEVİRDE EN İYİ PRİM YOLUDUR EŞCİNSELLERİ ALAŞAĞI EDİP HAKSIZ GÖSTERMEK VE EŞCİNSELLERİN ANORMR.RAL VE KENDİLERİNİN İSE NORMAL OLDUĞUNU GÖSTERMEYE ÇALIŞMA ÇABASIDIR. hATIRLATMAK İSTERİM Kİ BU KİŞİDE GİZLİ EŞCİNSEL TABİİ. yANİ KONUYU TOPARLAYACAK OLURSAM AMACIM PARA KAZANMASI V.S DEĞİL YANİ BAŞLICAA AMACIM BU DEĞİL AMACIM MİLYONLARA ULAŞMAK VE DOĞRU AÇIDAN DOĞRU AMAÇLA ULAŞMAK. bUDA ZATEN ÖN YARGININ DUYULDUĞU KİŞİLERLE YANİ 1. AĞIZDAN OLAYLARA YAKLAŞMAKTIR. Bu arada caps lock azizliğine uğrayarak yarı harfleri büyük yapmışım adminlerden özür dilerim.