Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
daha kötüsü var; artan nüfus. eğer bir darboğaz yaşanmazsa zaten buhranla yüzleşicez ben bu olaya bizim jenerasyonun tanıklık edeceğini düşünüyorum.
Rothschild'lerin ideal dünya nüfusu 200 milyon olmalı düşüncesini teorik olarak destekliyorum.
Malesef birçoğumuzun ölmesi, yok olması gerekiyor
Ben Rothschild ailesinin sözlerinin kendi hükmünü, düşüncelerini değil Abd'de bir bütün olarak oligarşinin beklentisini, hükmünü, düşüncelerini dile getirdiğini düşünüyorum. ( Abd'ye hakimiyet sağladığını,etki ettiğini değil ortak bir şekilde her seviyede güçlü bireylerin ortak beklentisi, kesişim noktası olduğunu düşünüyorum genel olarak , böyle bir sözü gerçekten söylemişlersede bu yöndeki düşüncem kuvvetlenir - gerçek gibi lanse edilen ama aslında gerçekte söylenmeyen edilmeyen bir çok şey var ne yazık ki - )

Şimdi şöyle bir durum var. Nüfus dünya içerisinde bu oranda artmamız ve bu değeri düşen yaşayış tarzı ile benzer şekilde yükselirken her hangi bir farklı gezegene açılamamız durumunda şuan ki sahip olduğumuz sorunlar ciddi düzeyde büyüyerek bizi bekliyor gibi benim kanaatimce de.. Fakat ben endüstri mühendisi olmadığım halde endüstri mühendisi gözüyle bakacak olursam ister dünya dışına çıkalım ister çıkmayalım sahip olunan hazır kullanılabilir durumda olan manevi,biyolojik-fizyolojik kas - iş gücünün doğru çalışmalarla ciddi düzeyde iyi verim verebileceğini düşünüyorum. Ve bunun kısa veya uzun vade de yanlış şekilde kullanılarak insanlara ve dünyadaki dönen iş düzeninde verimsizlik, sorun oluşturma bakış açısının verimlilik açısından düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Ne demek istiyorsun diyecek olursanız:
- İnsanlar çoğalmaya, evlenmeye teşvik edilmemeli. Cinsellik , ticari amaçla kaşınmamalı.
- Kısa vadeli lüks zevkler, keyifler pohpohlanmamalı. Şirketlerin yılda bir telefon çıkarmaları hatta hâla bilgisayarları , telefonları ve tabletleri tam anlamıyla cloud üzerinden çalışan arayüzler haline getirmeyip müşterinin eline telefon ile masasına dizüstü ile teslim etmeleri düşünülmeli.
- Manevi hazlar, uzun vade de fayda sağlayabilecek hobiler insanlara mümkün olabildiğince sorun, sıkıntı oluşturmayacak şekilde empoze edilmeli.
- Duygular öldürülmemeli ama gereğinden fazla duygusallık pohpohlanmamalı.
Yani bir çok konuda insanın terazisi dengede tutulmaya çalışılmalı aşırılaştırılmadan uzak durulmalı.
Zaten bu saydıklarımdan bazıları kendi kendine istesekte istemesekte gerçekleşen şeyler. Misal ilk madde. İnsan türünün cinsel ihtiyaçları gittikçe azalıyor ve azalmaya da devam edecek zira kadın-erkek bireylerin önceki yüzyıllara kıyasla fizyolojik olarak daha kolay şartlar altında çalışması kol kasının alternatiflerinin elektronik ve dijital ortamda çözümlerinin oluşması haliyle vücuttaki hormonal üretimlerde de değişimlere , vücudun ihtiyacı olmadığı uzuvları uzun vade de azaltmasına da neden oluyor. ( Ki bu belli bir sınırlar içerisinde kaldığında olumlu sayılabilecek bir durum )