Ritalin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yatırım yapın hocam 10k yatırım yapın 70k ile düzgün bi ofis açıp instagram da 10-15 sayfa kurup Çağrı Taner mantıklı ilerleyebilirsiniz. Reklam bütçeniz geniş olur
aslında aklımın bi kenarı da coin işine gir diyor ama tecrübem sıfır. batak yemek istemiyorum. instagram konusu da çok değişik yani 100k aktif sayfaya 15k para isteyen adam var. öteki tarafta 1m kişiye 100 liradan reklam yapıyor bi başkası. yani ben 100k sayfa alıp kaç paraya kaç kişiye reklam yapıcam da 15k parayı çıkartıcam pek anlamadım.
PaTrOn35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende yenibosnadayim heryer dedigin gibi börekçi dondurmaci yanyana 3 tane donerci 2.5 tl doner satıyorlar gelde ye bence usta suan bir seye bulaşma ortalik çok kötü kimsede para yok olanda batiyor bulablirsen bir iş ayarla çaliş ufakdan
şuan hali hazırda çalışıyorum zaten ama yaş geçmeden de ticarete atılmak istiyorum. aynen dediğiniz gibi yenibosna özellikle yemek sektöründe çok hareketli ve fiyatlar cidden yerlerde. o yüzden yemek sektörüne bulaşmayı pek düşünmüyorum.

bilgicinitr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hcm 80k ya rig kursan ayda en az 10k kazanirsin.eth madenciliginden.
hocam güzel ama garantisi ve devamlılığı var mı, riski fiziksel bi işe göre daha mı düşük daha mı yüksek, ayrıca 10k net kâr mı yoksa elektrik masrafı ekipman ücretleri vs içinde mi... bu coin ve madencilik işinde bilgim sıfır, o yüzden cesaret edemiyorum açıkçası. çünkü öyle bir şey ki, eğer bu 80k batarsa, yeniden telafi etmem yıllarımı alır...