NetkenT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır Her Üye Olan 100 Dolarlık Coin kazanacak.
Yahu konuya girer girmez acaba bunu yayınlayan adam ne kazanacak görüşündesiniz. Oraya bakmaktan kendi kazancınıza bakamıyorsunuz. Al bak burada başka airdrop listesinin arasında da var : https://bitcointalk.org/index.php?topic=2804059.0. CRNC Sign Up : 100 $ diyor.
Ben bu icoya yatırımda yapacağım. İster kaydolursun ister kaydolmazsın.Bu r10 a ne olmuş böyle arkadaş . Bayağıdır uğramıyordum . Konulara bakarken r10 çıktı . Başlığı gördüm konu açayım dedim. Millet birbirinin paçasından çekmekten kendi kazancına bakamıyor. Sen ister kaydol ister kaydolma kardeş. Ne olacak yani ben ref göstereceğim de sen kaydolurken airdropdan hiçbirşey kazanmayacakmısın. Vay arkadaş ya.
Attığınız sitede öyle yazıyor olabilir fakat ben üye olduğum bu coinin gerçek sitesindeki bilgiyi söylüyorum. Ben referansınız ile üye oldum ve benden 400CRNC(100$değerinde) kazanmam için 80 kişiyi getirmemi istiyor hatta basamaklı bir sistem yapmışlar 5 kişi getirirsen şu akdar 20 kişi getirisen şu kadarını alırsın diye yani buda her üye olan 100$ değerinde coin kazanmıyor demek oluyor. Bu kadar isyan etmenizdeki sebebi algılayamıyorum bugüne kadar size karşı tüm insanlar böyle davranmış olabilir bunu onlara söyleyin ben gördüğümü yazdım bu kadar basit. Ben olanı insan gibi söyledim sizde aynı şekilde karşı cevap olarak insan gibi cevap verebilirsiniz olayı dramatikleştirmeye gerek yok.
Sitenin kendisindeki yazı şudur "You'll earn 5 CRNC for each friend you invite to the network. Up to 400 CRNC, valued at $100"