Tedux adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öğrenciyim diyorsun, bak bende yeni şahıs şirketi açtım 2 yıl vergiden muaf oldum. 75 Bin TL ye kadar kazandığın paranın vergisini ödemiyorsun, kazancın Türkiye içindeyse sadece KDV ödüyorsun. Eğer sorun varsa 2 hafta önce şahıs şirketi açtım Skype üzerinden sana yol gösterebilirim.
Tabi hocam hemen iletişime geçiyorum sizinle.
kervancanta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu faaliyet kodu ile sadece satış işlemi yapabilirsiniz. Tasarım ve yazılım için bir faaliyet kodu daha eklenmesi gerekir. Elden satış tasarım ve yazılımla ilgili olacaksa sıkıntı olacağını sanmıyorum, ama sitenizde sattığınız ürünler için konuşuyorsak yazarkasa pos almanız gerekir. Perakende ticaretlerde yazarkasa pos kullanma zorunluluğu vardır. Ama biz E-ticaret işletmeleri için tahsilatlarımız online olacak diye belirtip yazarkasa maliyetinden muaf oluyoruz. Tabii isterseniz alabilirsiniz

Evin bir odasını göstermek için ev sahibiyle bir kira kontratı yapıp, kirayı da 150 TL gibi bir rakam olarak gösterebilirsiniz. Başka herhangi birşeye gerek yok. Ekstra bir şartı da yok zaten
Hocam elden satış işi için e-ticaret sitemiz üzerinden sattığımız ürünleri elden de satabilir miyiz demek istedim. Ve örnek veriyorum mesela ben sitemde dedim ki 10 liraya arayüz tasarımı yapıyorum demiş olayım. Bir müşteri geldi bana havaleyi geçti. Ben de buna karşılık fatura kestim. İşlem bu şekilde mi ilerliyor. ?
Yani sağladığım hizmetin ve ya sattığım ürünün faturasını hangi yönergeler ile kesip iletmem gerekiyor. ?