Turgut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Limit arttırımına gidiyorlar. Bana da geçen 80bin TL teklif ettiler. Kabul etmedim. Vergi Levham var belirtmekte fayda var bunu.

Sebebine gelince, şahsi görüşüm elbet. Kredi kullanmak istediğinizde krediyi doğrudan kartınızdan kullanıdırıyorlar ve kart faiz oranları genelde bankadan bankaya değişmekle birlikte 1.60 - 1.90 değişmekte. Ortamalası elbet. Hal böyle olunca onlarında işine geliyor.
Eğer ki ben karttan değil, normal kredi kullanmak istiyorum dersenizde ONAY ÇIKMADI ama karttan kullanabilirsiniz diyorlar.

Uzun lafın kısası, eğer araba alıp satmıyor ticaret ile uğraşmıyorsanız yüksek limit kullanmayın. En kötü senaryoda bilgiler başkasına geçer ve borca girersiniz yada harcar ucunu kaçırırsınız ve bir arkadaşın dediği gibi yapılandırmak istediğinizde de 5bin olur 8 bin derken gider...
Haklısınız. Kartın bakiyesi kadar kredi kullandırtma teklifleri oluyordu. Limitleri bir süre sonra düşüreceğim, beni de rahatsız eder bu kadar limit. Kartın güvenliğini düşünemem sürekli Biliyorum ki mahkemelik bir durum olursa birde Türk yargısından darbe yeriz.