Arkadaşlar İco olayında airdropta üye olursunuz. Current gibi projeler Airdrop düzenler ve sonra piyasaya çıkar coin . Coin piyasaya çıktığında gönderirler size . Bir de mailden girip Currentin mailini onaylamanız gerekli. Ben de ana hesabıma gelecek coini göremiyorum. Sadece ref kısmında geleni gösteriyor. Bazı airdropar direk wallet verir orada kaç coinin var görürsün , yani hemen hesabında gösterir , bazıları da bunun gibi hatta birçoğu direk wallet ındaki coini göstermez. Mesela bu yaklaşık 10 gün sonra ilk ico dağıtımını yapacak.
Ben çok airdropa girmiyorum bunun gibi birkaç iyi projeye kendimde katılacağımdan refini de paylaşmak istedim.Belki de daha fazla takip etmek lazım airdropları. Çok iyi verenler olmuş.Borsa olunca airdrop zayıf geliyor göze.Mesela yukarda verdiğim bitcointalk adresinin içinde bir sürü airdrop var ama bir sürü de çöp var. Bu proje sağlam ,ekipleri sağlam. Mesela bu telegram adresi https://t.me/CurrentCRNC 28.889 kişi var telegramlarında . Burayı da takip edebilirsiniz , kendi sitelerini de takip edebilirsiniz zaman için.