Merhaba arkadaşlar.
Bir süredir haber botları yazıyorum. Şuan aktif olarak çalışmakta olan CNNTurk,Sabah,Cumhuriyet sitelerinden veri çeken botlarım hazır durumdadır. Bunlara ek olarak neler eklenebilir. Hangi botlar olsa daha iyi olur gibi talep konusu açıyorum.
Haber botu satın alırmısınız ? Alırsanız hangi sitelerden veri çekmesini istersiniz ?
Botlar hem Wordpress sistemlere entegre edilebildiği gibi dosyaları ve yönetimi sizde mevcut olan kendi özel yazılımınıza da entegre edilebilmektedir.
Botlar tam otomatik olarak çalışmaktadır.
Bota gidip sitenizdeki eklenmesini istediğiniz kategoriyi seçersiniz, hangi kategoriden çekeceğini seçersiniz gönder butonuna bastığınız andan itibaren sayfayı kapatabilirsiniz. O otomatik olarak haberleri sitenize ekleyecektir.
Dilerseniz bunu cronjoba bağlayarak da otomatik belirlediğiniz aralıklarda giderek yeni haberleri de çektirebiliriz.
Bot daha önce eklenen haberi kesinlikle eklemez.
Bot başlık - manşet - haber metni - haber resmini almaktadır. Haber resimlerini sizin sunucunuza indirmektedir.
Bütün botları paket şeklendi domaine lisanslı olarak cüzi bir fiyattan satışa çıkartmayı planlıyorum.
Yorumlarınızı, önerilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum.
Bu arada sizlere özel istediğiniz şekilde bot yazabilirim. PM atmanız yeterlidir.
Botlar PHP olarak yazılmaktadır.