mrtcetindag adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani zaten yazımda da ekledim idare etme imkanınız varsa almayın diye mecbursak yapacak bir şey kalmıyor
Sorunuza gelecek olursak ben monster ürünlerini beğenen biri değilim buna ek olarak 8700k'nın masaüstünde bile ısınma problemleri vardı çok iyi bir soğutucu kullanmak gerekiyordu. Bu işlemciyi alıp laptop'a takmak nasıl bir sonuç doğurur, nasıl bir soğutma çözümü sundular anlayamadım o kadar bakmama rağmen. 7.nesilden daha fazla performans sunduğu ve çekirdek sayısında artışla daha fazla donanım sunduğu açık orada tereddüt etmenize gerek yok. Benimde aklıma bir tek ısınma takıldı onuda test etmeden yargılamak haksızlık olur. Bizzat deneyimleme fırsatınız varsa mağazalrına falan gidip bir bakın derim. Ciddi bir miktar bir laptop için.
Evet haklısınız, normalde şuan gözümde olan laptop MSI Titan serisinden bir bilgisayardı muhtemelen önümüzdeki hafta alacaktım ancak bu laptopu görünce performans açısından kararsız kaldım, fiyatlar çok yakın çünki. İşlemci hariçte diğer herşey aynı. Yerine gitme şansım yok ama
https://www.youtube.com/watch?v=rkxk9BYwWA0&t=687s
şöyle bir inceleme videosu yapmışlar 25 dakikada 3 dakikalık anlatım vardır ya da yoktur, burada söylenene göre ekran kartını falan overclock etmelerine, oynamalarına rağmen 55 dereceyi geçmemiş, ama nasıl başardılar bilmiyorum. İşlemci fazla iyi olduğu için boşta çalışır gibi çalışıyor da ısınmıyor mu diye düşündüm bir an.