Ama hocam şöyle düşünüyorum, benim şuan bilgisayar almam gerek ve dediğiniz yeni bir teknolojinin üretilmesi uzun zaman alacak, notebook serilerine gelmesi ise daha da uzun zaman alacak yani yıllardan söz edebiliriz. Benimse hali hazırda bilgisayar edinmem gerekiyor ve şuanki problemim açıktan ziyade performans, bu yüzden beni tekrar sorumun başına getiriyor, masaüstü için üretilmiş bu işlemci notebookta aşırı ısınma yapmadan rahatça çalışabilir mi? Monster bu bilgisayarı eline yüzüne mi bulaştırır yoksa başarılı olur mu?
Yani zaten yazımda da ekledim idare etme imkanınız varsa almayın diye mecbursak yapacak bir şey kalmıyor

Sorunuza gelecek olursak ben monster ürünlerini beğenen biri değilim buna ek olarak 8700k'nın masaüstünde bile ısınma problemleri vardı çok iyi bir soğutucu kullanmak gerekiyordu. Bu işlemciyi alıp laptop'a takmak nasıl bir sonuç doğurur, nasıl bir soğutma çözümü sundular anlayamadım o kadar bakmama rağmen. 7.nesilden daha fazla performans sunduğu ve çekirdek sayısında artışla daha fazla donanım sunduğu açık orada tereddüt etmenize gerek yok. Benimde aklıma bir tek ısınma takıldı onuda test etmeden yargılamak haksızlık olur. Bizzat deneyimleme fırsatınız varsa mağazalrına falan gidip bir bakın derim. Ciddi bir miktar bir laptop için.