Evet. Son alternatif olarak Gürcistan icindr yardimci olabilirim her yerden daha ucuz
Hocam önerileriniz için teşekkür ederim. İlerisi için düşünüyorum. Şimdilik henüz tecrübesiz olduğum için bizim ülkemizde bu süreci bir gözden geçirmek istiyorum
Hangisi, soruyu göremedim
6.soru olarak ekledim hocam

Son sorunun cevabını tam bilmiyorum fakat, ideasoft gibi sitelerden aldığınızda sanal pos ile veriyorlar. O sorunun cevabını bende merak ediyorum
Evet ideasoft ile başlayınca sanal pos işini kolaylıkla çözülebildiğini ben de duymuştum

Detayllı bilgisi olan arkadaşlar cevaplarını bizden esirgemeyeceklerdir

Merhaba, öncelikle şimdiden hayırlı olsun. Ben yaklaşık 9 ay önce kendi şahıs firmamı kurdum onun üzerinden anlatayım. Yazılım hizmetleri faliyeti gösterdim 1 tane elektronik ürün satış faliyet kodu eklettirdim. Bildiğim kadarıyla istediğin kadar yan faliyet kodu ekletebilmektesin. Banka hesabı acmadanda ilerleyebilirsin. şahıs şirketi olduğu için sorun olmuyor bende açmadım bir hesabımı gösterdim. Ancak ticari krediler veya işlemler için açıp bankada ticari bir hesapta alınabilir. sen bilirsin
Sizin için de hayırlı olsun hocam. Hayırlı işler
Bankadaki ticari hesap ile kişisel hesabım arasındaki farklar neledir peki hocam ?