herkesin farklı demekki benim bu ay sitelerden ortalama kazancım çok çok güzel vallahi 1 yıl sonra meyveleri toplamaya başlıyorum galiba para buldukça yeni alan adı alıp site açıyorum yıllandırıp yatırım olarak kullanıcam bir site 30 TL kazandırsın öyle siteler var ki aylardır konu eklemiyorum bile sabit gelirleri var adsense tadını almaya başlıyorum yıllarca dursun sabit üç aşağıya 5 yukarı ne akar ne kokar
Zerare, reklam yerleşimi gayet iyi, tıklama ortalaması 1.5% üzeri hep, sıkıntı TBM 0.01 krş olması; tabi bu sürekli bir durum değil, bazan TBM 25 krş de olabiliyor. Burada sitenin reklam yerleşimine bakabilirsin:
https://goo.gl/TYpyeQ
hocam mobil konusu üzerinde biraz daha durun diye düşünüyorum ayrıca hiç reklam göremedim index sadece tek reklam vardı
hurriyet.com.tr
milliyet.com.tr inceleyin tasarımınız ona benziyor mobil daha çok değinin sadece mobil tasarım olan reklam yerleşimi yapılan sürümler alın. Mesela sayfa içine kendiniz reklam kodalarıda eklersiniz illaki sabit bir tema olacak diye bir şey yok reklam olmazsa kimse tıklamaz