Baglumfrm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mükemmel olmuş ellerinize saglık
Yorum için teşekkür ederim abla. Gelerek de onurlandırdın.

Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı olsun, vBulletin ile açılan yeni forumları gördükçe eskilere gidenlerdenim bende.

Daha developer olmadan önce 2009 zamanlarında ilk ücretli vBulletin desteğimi, eski bir IRC forumum için senden almıştım hocam. Önceki kullanıcı adım Regex, belki hatırlarsın. 2013 gibi de konuşmuştuk, bu piyasadan çok insan geldi geçti ancak veritabanı sorunlarının çözümlerine kadar ayrıntılı olarak bilen ve gözümde hâlâ gerçek vBulletin emektarı diyebileceğim sayılı kişilerden birisin. Bence bu kadar bilgisiz vBulletin hizmeti veren kişi varken piyasaya geri dönmelisin, sözümü yine yineliyorum.

Lordbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya foruma bi bak bak
Cem Yılmaz'ın filmindeki Garavel Ustanın da dediği gibi: Burdayım!

Hergele adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ongun Abi sende benim kafadansın sosyal medya ile uğraşmaktansa eskimeyen güzellik vbulletin tabi ki.
Harbiden güzel ve beğendiğim bir tasarımı var bu sitenin hayranlıkla baktığım bir olay daha doğrusu. Birgün belki yeniden Genel forumlar diledikleri yerlerde olur düşüncesindeyim. ve bu konuda haklı olduğuımuzu düşünüyorum.
sade ve düz vir tasarımla nostaljiyi hala yaşatmakta olan Forumailesi bence geleceğin Genel forumları arasında büyük hızla gelişeceğine inanıyorum.
Güzel yorumun için teşekkür ederim kardeşim. Bu arada R10'a da hoş geldin. İlk, tek ve sanırım son davetiye göndereceğim kişisin. Babamın oğlunu bile güvenip davet etmiyorum.