Sayfalardaki sabit adsense reklamları sıkıntı yaratır. Bundan bahsetmiş olabilirler. Yani adsense reklamı da sayfayla beraber kaymalı. (Bu yüzden adsense uyardı ve ilgili reklamı kaldırdım.) Büyük sitelerde sorun olmuyor sanırım...
Anladım. Onu gerçekten bilmiyordum. Adsense uyarısı filan almadım ama inşallah sorun olmadan kaldırayım. Kayan değilde kaymayan yapayım. Ama arkadaş yazının üstüne geçiyor dedi hatta resim atmış. Acaba bilgisayarından dolayı mı dedim. Yoksa şu an adsense görüntüsünde sıkıntı tok demi. Yazılar okunuyor. Acaba pc den pc ye değişiyor mu
Sizin ekran muhtemelen geniş.Benim normal ekran da öyle.Yan ekran biraz daha dar. onda soldaki reklam içeriğe biniyor. Tarayıcıyı tam ekrandan küçültüp sağdan içeri doğru kısarak daraltın siz de göreceksinizdir.
Çok teşekkürler. Bunun için şunu yapayım o zaman soldaki reklamın bu şekilde dar olmaması için headerden başlayım yavaş yavaş hepsini küçülteyim. Tabi onu da yapabilirsem. Pc den pc ye değişiyor. O zaman
Sizin ekran muhtemelen geniş.Benim normal ekran da öyle.Yan ekran biraz daha dar. onda soldaki reklam içeriğe biniyor. Tarayıcıyı tam ekrandan küçültüp sağdan içeri doğru kısarak daraltın siz de göreceksinizdir.
Orta ekranda mı düzenleme yapayım o zaman