Anıl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aile ortamı olmayacak.
Boş bir daire kullanılacak zaten. Elektrik tesisatının düzenlenmesi çok yüksek bir rakam tutmuyor. Geçen hafta araştırdım biraz. Isı olayını birden fazla soğutucu ile çözmeyi planlıyorum.
Ama bu söz konusu süreci 6 aydan kısa bir zamana nasıl indirebilirimin derdindeyim. Coin anlamında ETH ve ETC sadece düşünce. Tam anlamıyla karar verirsem paylaşırım zaten neye, ne amaçla başladığımı.
Merhabalar,

Elektrik tesisatını düzenlerken dış tesisatıda düzenlemeniz gerekiyor, birçok evde sayaç ile evin sigorta kutusu arasındaki kablo 3x2 yada 3x2,5 oluyor, bu ancak 3-4 rige yeterli.(evi sadece rig için kullanacaksanız hemde)

Benim oturduğum yerde elektrik panosu binanın girişinde bir oda içerisinde ve site yönetimi müdahaleye izin vermiyor(HAKLILAR) bu nedenle tesisatı güncelleyemiyorum.

Ek olarak elektrik odasından sizin evinize kablo çekmek de çok kolay bir iş değil.

Herşeyi göze alsanız bile, bina içindeki elektrik kablolarının geçtiği kanalların genişliği yeterli olmayabilir, kaldı ki tüm elektrikçiler gerektiği kadar kablo ve kanal kullanır. Bu kanalları yenilemeniz imkansız.

Evin iç tesisatını değiştirmekle bitmeyecek sorun, bilginiz olsun.