Merhaba arkadaşlar, eski şarkıları çok seviyorum. 70, 80, 90 ve asla da yeni şarkı dinlemem senelerdir. Nostaljik şarkılar ile alakalı külliyatım çok geniştir ama artık "sürekli aynı nostaljik şarkıları dinlediğimi de fark ettim". Sizin bildiğiniz gerçekten de bu dönemlere ait güzel şarkılar var mıdır?
Not: Hayatım boyunca asla Müslüm Gürses dinlememiş bir insandım, geçen ay bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir şarkı dinleyim derken 4, 5 şarkısını gerçekten de çok beğendim. Tavsiyelerize açığım. Her tarz dinleyen bir insanım.
En sevdiğim sanatçılar:
Özlem Uluğaşkun (Birinci sıradadır)...
Sibel Alaş,
Deniz Seki, (Muhteşem bir ses ve bestekar).
Ajda, Nilüfer & Sezen gibi kültleri söylemezseniz sevinirim zaten her bir şarkısının her bir saniyesi bu kadınların aklıma kazılıdır.
Nostaljik İngilizce ve Arapça şarkılar da olabilir tavsiyeleriniz Feyruz (Tüm ama tüm şarkılarını severim) & Samira Tawfik İdolümdür.
1 şarkıyı sevdiğim zaman 20, 30 gün başka şarkı dinlemeden sürekli onu dinlediğimi bilirim, hayatım müzik, gerçekten de tavsiyeleriniz benim için çok değerlidir. Eğer zahmet eder cevap verirseniz sevinirim, iyi forumlar.