Knopfler13 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yine yapabilirsin hocam.Daha önce site satış ilanı açmıştın galiba biryerlerden hatırlıyorum hikayeni.O zaman da üzülmüştüm.Ben derim ki inatla devam et hocam.Sosyal medya çalışmaları yapmayı dene,yeni domainin yaşlanması için biraz daha sabret.Ziyaretçi lutfedip ilk siteyi beğendiyse demek ki içeriklerin kaliteli.Kaliteli içerik de mutlaka kitlesini bulacaktır diye düşünüyorum.

Valla ben her gece üzülüyorum bu domainde 1 yılı devirdi aslında. Facebookta filan organik 1k takipçim var ama onunda getirdiği hit az. Şöyle büyük sayfalar paylaşsa belki çok iyi hit çıkarabilirim sadece.

ResimBox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Burayı ben de anlamadım. Detaylandırabilir misiniz. Veya benzeri bir durumun yaşanma olasılığını teknik açıdan birisi izah edebilir mi ?
Hocam karışık olaylardı biraz. Belki konum vardır 2 sene önce filan orada detaylı yazılmış olabilir herkes tarafından.

Ultigvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
''Domainimin bitmesine 150 gün kala icann domainime el koydu ve bir domain firmasına sattı''

Bu kısım dikkatimi çekti hocam böyle bir şey yapabilirmi ayrıca neye istinaden yapıyor bunu ?
Yapmaya hakkı yoktu. İcann tr ile konuştuğumda onlarda anlamadı. Dava açsam kesin kazanırdım ama neden açmadık bilmiyorum.

Olayın geçtiği konu : https://www.r10.net/genel-webmaster-...-koydular.html

Hala fikir bekliyorum