Merhaba size bir hikayemi anlatmak istiyorum belki bana bir çözüm bulabilirsiniz.

Yaklaşık 4 yıldır bir websitem var filmler hakkında eleştiri ve içerikler üreten bir internet sitesi. Ben bu sektöre girdiğim zaman 1-2 tane prestijli site vardı piyasada sadece ardından benim sitemde piyasaya çok iyi bir şekilde girdi. Günlük 2-3 k hitler aylık 1000-2000 tl özel reklam kazançları, filmlerin galalarına davetler vs 16-17 yaşlarımda hayal edemeyeceğim kadar sosyal statü ve gelir kazandırmıştı bana. Sonra noldu? Domainimin bitmesine 150 gün kala icann domainime el koydu ve bir domain firmasına sattı. Mahkeme filan açacaktık ama muhattap bulamadık. Bu firmada 2000 dolara domaini bırakarım dedi bende kabul etmedim. .net uzantısını aldım. Hala gönüllü yazalarım mevcut ama yazarlarım doktor , öğretmen gibi kişiler. İşi hobi olarak yapıyoruz belki ama öyle bizden sonra çıkan siteler gibi boş içerik üretmiyoruz. Eskiden bir yazı yazdığımızda tüm internet siteleri çalmak için uğraşırdı siz düşünün. Gel gelelim ben bu domain değiştirme olayından sonra hiç para kazanamaz oldum. Sunucu ücretleri vs son 2 yıldır - lerdeyim. Zamanın en kalitelilerinden bir sitenin sahibiyim ama hiç gelirim yok. Site eskiden dmoz bile kayıtlıydı. Yazarkafe platin filan ama napacağımı bilmiyorum. Sizce tekrar nasıl kazanabilirim? Yaza kadar belli bir para toplamam gerekiyor. Fikir verebilirseniz sevinirim ve buraya kadar okuduysanızda teşekkür ederim.