Herkese merhabalar;
Yaklaşık 2,5 senedir yayın hayatında olan, 7 farklı kategoride tamamen özgün 2500’e yakın makalesi olan kadın portal sitemi zaman darlığı ve artık ilgi gösterememe nedeniyle satıyorum.
Site adresi : Ciddi gördüğüm alıcılara özel mesaj ile verilecektir.
Site için istenen fiyat : 9.000 TL
Sitenin aylık getirisi: Ortalama 450 TL civarı.2017 yılı kazanç tablosu linktedir.
Sitenin açılış tarihi: Eylül 2015
Kategori, sitenin içeriği nedir: Kadın portalı
Günlük hit sayısı: Son 6 aylık ortalama 2.5K Tablo linktedir
Ziyaretçi kaynağı: Örn: %80 Google
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2 yıl 3 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılıktır
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Arkadaşlar 2,5 seneye yakın zamandır 2.500 adet makaleyi gerek yurtdışı sitelerden Türkçe’ye çevirerek, gerek forumda değerli yazar arkadaşlardan satın almak suretiyle yayınladım.
Sitemde hiç backlink satmadım. Gün aşırı olarak farklı sitelerden backlink çalışması yapmak istiyoruz mesajlarına rağmen sitemde hiç çalışma yapılmamıştır. Gelen tekliflerin mail görüntüsünü merak eden arkadaşlara iletebilirim.Bu noktada backlink satarak gelir etme şansınız da vardır.
Siteyle birlikte tamamen organik ve reklam çalışması ile 41.000 kişilik facebook sayfası da verilecektir.Sayfamda 15 kasımdan beri herhangi bir çalışma yapılmamıştır. Siteye sosyal medyadan sağlıklı bir yönlendirme yapılmamıştır. Bu noktada sosyal medyayı aktif ve sağlıklı bir şekilde yürütüldüğünde siteye olumlu katkısı olacaktır.
Değerli arkadaşlar, her ürünün ederini, ona emeği geçen takdir eder. Bu noktada verdiğim emekler, harcadığım rakamlar ve her şeyin en iyisi olsun mantığıyla üzerinde kafa yorduğum zamanı dikkate alarak bu rakamı belirledim. Aylık kazancın 10 katı,15 katı gibi takdir edilen rakamlara elbette saygı duyuyorum ancak verdiğim rakam son rakamdır ve çok az bir pazarlık payı mevcuttur.
Farklı iş yoğunluğumun olması nedeniyle mesaj yoluyla iletişime geçmenizi rica edeceğim. Herkese bol kazançlı ticaretler diliyorum.