sen anlamıyorsun yada saflık yapmaya cüret ediyorsun. diyorumki sana bu paylaştıgın resul alagozlu bilmem ne ismindeki hesap daha once yabancı 1 isimle kullanılmış ve onaylatılmış 1 hesap türüdür .sen bunun adını soyadını değiştirip onay almış diye gosterıyorsun. ama şu var acık ne net diyorum sana ve bu konuyu okuyanlara. forumda hacklenmiş hesap veya hacklenmiş ile alakalı konular gostermek 1 sucdur .bu yüzden ceza alman gerekiyor. kendin alakasız konu acıp formu işgal ediyorsun birde calıntı hesap paylaşımı yapıyorsun.
kısa ve net : sen veya arkadaşın bu heabı hackleyip calarak kendi adında yaparak hesabım onaylandı diye caka yapıyorsunuz ama 2+2=4 eder
sizi anlıyorum.
ancak ben buraya hesabı satmaya gelmedim farkındasınızdır umarım? ben bilgi amaçlı bu konuyu açtım. prim yapmak isteyseydim konu adını "Profilimi Doğruladım" yapardım.
Arkadaşların da dediği bu şekilde işlem olduysa ya hesap çalıntıdır ya da 1 hesabın ismini değiştirip herkese onaylı hesap diye satmaya çalışabilir diyorlar.
Dikkatli olmanızda fayda var.
haklısınız hocam ancak 50 yorumdan sadece 5-10 tanesi düzgün yorum diğerleri konuyu farkı yerlere çekti açıklama yapmak yerine suçlu bulmayı tercih etti.