kendi çektiğim video ve resimlerde oluyor çünkü kamera albümüne kaydediyor ve aynı yerden seçerek dediğinizi yaptığımda oluyor ama facebook veya farklı erlerden indirdiğim videoları ayrı, resimlerı ayrı albüme atıyor. hepsini toplu halde göstermiyor. o yüzden toplu seçemiyorum, ya resim ya da video seçmem gerekiyor, önce resim seçtiğimi varsayalım, yeni resim veya video ekle butonuna basıp video eklemeye kalktığımda da aynı anda seçemezsiniz uyarısı veriyor nasıl aşabilirim bilemedim. aslında siz çok pratik ve güzel bir şekilde anlatmışsınız ama sorun benim telefonda galiba benim telefonun kendi galerisi yok. uygulamalardan galeri indirmiştim onu kullanıyorujm. acaba uygulamayı mı değiştirsem..?

sterkamed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz durumu yanlış anladınız sayfa yöneticinizden girmeyin paylaşım için, normal telefonunuzu açın menulerden galeriye gidin birkaç resim ve video seçin paylaş deyin önününe bir sürü seçenecek çıkacak siz sayfa yöneticisini seçin sizi oraya yönlendirecek bu şekilde paylaşabileceksiniz, anlama olmazsa video çekme şansım yok ama görsel anlatmaya çalışırım yine

çokkkkk teşekkür ederim oldu telefonda anlattığınız gibi yeni albüm oluşturup resim videoları oraya taşıyınca oluyormuş hay Allah razı olsun. benim için çok önemliydi çok şükür çözümü bulundu

sterkamed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam siz durumu yanlış anladınız sayfa yöneticinizden girmeyin paylaşım için, normal telefonunuzu açın menulerden galeriye gidin birkaç resim ve video seçin paylaş deyin önününe bir sürü seçenecek çıkacak siz sayfa yöneticisini seçin sizi oraya yönlendirecek bu şekilde paylaşabileceksiniz, anlama olmazsa video çekme şansım yok ama görsel anlatmaya çalışırım yine