Selamlar; direkt olarak bir Gaziemir'li (Seydiköylü) olarak tabi ki güzel bir semt
Ancak arkadaşların da bahsettiği gibi kiralar bir hayli uçuk, yürüme mesafesinde okullar, hastaneler, poliklinikler, alışveriş merkezleri ve birçok şey mevcut. Tabi trafik te inanılmaz derecede sinir bozmuyor değil.
Tabi bir İstanbul trafiği değil ancak 1km mesafedeki evime 20-30 dk da vardığım oluyor araçla. Gaziemir'e gelme konusunda kesin karar verirseniz evim de ofisim de Gaziemir'de. Elimden gelen her konuda yardımcı olmak isterim.
Kira Fiyatları Nasıl? 2+1 ortalama bir ev 1000-1500 TL arasında değişiyor. (doğalgazlı, düzgün ve merkeze yakın) 3+1 ve daha üstlerini saymıyorum bile
Ulaşım Nasıl? Gaziemir İzmir'in neredeyse en merkezi konumu halini aldığı için buradan İzmir'in her yerine, hatta İzmir dışına bile ulaşım çok kolay.
Gaziemir'de hayat nasıl? Mekanlar (alkollü-alkolsüz) çok çok fazla mevcut kafeler restoranlar meyhaneler vb... Maddi imkan olduğu sürece hepsinden istekler doğrultusunda faydalanmak mümkün.
Ben sakinlik arıyorum o yüzden İzmir'e geliyorum? O zaman Gaziemir pek sakin ve sessiz sayılmaz Ancak esnaf birbirini tanır, yerli halk ile göç eden halk arasında derin bir çizgi mevcut. Belki ilk aşamada fark edemeyebilirsiniz ancak yaşadıkça göreceksiniz ki Gaziemir'in yerlisi ile Gaziemir'e yaşamaya gelen kişinin hayat şartları arasında bir hayli fark var. Yerlisi için iyi güzel, olmayan için sinir bozucu olabiliyor bu durum.
Aklınıza takılan soru veya sorunları (Gaziemir adına) cevaplamak için elimden geleni yaparım