Öncelikle selam arkadaşlar.

çok fazla mesaj alıyorum profilini nasıl onayladın diye, toplu bir şekilde yanıt vermek istedim.
Onaylayan ben değil yabancı partner şirketidir.
link: https://www.facebook.com/ResulAlagozogluoficial

önemli bilgi:
GolpekCode adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım kişi güven sağlamak için elinde bulunun 1 adet mavi tikli hesabı sürekli döndürerek güven sağlamaya çalışıyor çünkü size teslim ettiği hesap şifre unutum bağlantısından doğru bilgiler verildiiğinde kişiden geri alınabilecek bir hesap. şifremi unuttum diyip bunlarla artık erişimim yok derseniz hesabın doğru bilgiler verildiği taktirde geri alınabileceğini görürsünüz.

1 sene önce kendimi hesabımı o şekilde almıştım , şuan yanlış bilgi vermiyim ama sanırım bahsettiğin kişi oltaya düşürüp mavi tikle güven veriyor ve parayı aldıktan sonra hesabı geri alıyor.
ek:
resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
neden kötü yorumlar geldiğini halen anlamış değilim doğru düzgün bir konu açtım ilgisini çeken, bilgi almak isteyen, bilgi vermek isteyen arakdaşları bekliyordum.

size henüz detay sunmamın bir sebebi var eğer tüm herşeyi kendiniz kabul ederseniz tüm olayı kim onayladığını anlatarım sizde iletişime geçer alırsınız dolandırılırsanız benim sorunum olmaz..

yaşımdan dolayı mı yapıyorsunuz anlmadım gitti.

dediğim gibi bana güven sağlamadı hesabı vermiş olabilir ancak hesabı geri alma diye bir seçenek var. bir de mentions'a halen erişimim olmadığı halde.

Satış yapmak, Prim Yapmak İçin Bu Konuyu Açmadım Lütfen Bilgi Almak İsteyen veya Bilgi Vermek İsteyen Abilerim, Kardeşlerimi Konuya Beklerim.