AdaMedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Stratis, Nebl, EOS, BNB hakkinda ne düsünüyorsunuz
Stratis ve nebl için şuan birşey söylemenin doğru olduğunu düşünmüyorum. Nebl için en az 21.000 sats seviyelerine rahat çıkacağını söyleyebilirim ama henüz varlığı oturmuş projeler değil. Roadmaplerindeki plan ve projelerini takip etmekte fayda var. Proje iyi yönetilirse nebl en az x3 stratis x5 yapabilir.
EOS bence hakettiği seviyelerde değil. Ama piyasa toparlanana kadar alınmaz. Eğer elinizde varsa satmayın, tutun.
BNB kripto borsalarının kendi coinlerini oluşturulması anlamında öncü bir coin. Binance kendi gücüne güç kattıkça mutlaka artacaktır. Bu coinle ilgili net tavsiyem mutlaka bir miktar alın. Binanceda işlem yaptıkça bnb kullanarak komisyon avantajları oluyor. Bnb almanın zararı olmaz.

Bunun yanında açılma aşamasında olan ve kendi kriptosunu oluşturan WCX’i inceleyip almanızı tavsiye ediyorum. Zaten hediye veriyor. Almak isteyen ufak bir miktarda alabilir. BURADAN alırsanız bizede bir faydası dokunur.

fyzyc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sepetimdeki 9 alt coinin 5ini yazmışsın Çok sağlam liste olmuş eline sağlık.
Umarım faydası olur.

İyi kazançlar

Seul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hocam unify sayısı az olduğu halde neden yükselmiyor ? projeleri incelemeye vaktim olmuyor belki bilginiz vardır mesela Modum (MOD) sayısal olarak hemen hemen aynı değerlerde olduğu halde 30 kat daha pahalı.
Listemde olan kriptolar değil zaman bulursam senin için inceler dönerim. Ama özet geçeyim ve örnek vereyim. 1 ripple fiyatına bak ve market değerine bak. Şuan ilk 5te. Yani anlatmak istediğim hep söylüyorum burda mesele tamamiyle proje. Bu projeler yaklaşık 2-3 yıla gerçek hayatta hedeflerince kullanılmaya başlayacak. Bence dünyada en fazla 100 kripto gerçekten ayakta kalıp kullanılacak. Gerisi çöplük.

Fırsatım olursa inceleyip burdan döneceğim.