Konuyu baştan sona okumayanlar vaktimi çalıp PM istemesin lütfen.
Reel hayatta kullanmak üzere nakit ihtiyacım var. Araba alma niyetim var. Elimdeki bir çok siteyi sattım. Ve son olarak yaklaşık 1,5 ay önce
@Akbas hocamdan aldığım projeyi de devrediyorum.
*** Sıfırdan sitenin açılmasını beklemek yerine hazır siteyi alabilirsiniz. Üstelik içinde 50 adet makale var ve yükselişe geçmiş bir site.
Fatih hocamın konusu: https://www.r10.net/yeni-site/170907...-128176-a.html Site adresi: Uygun gördüğüm kişilere PM ile verilecektir.
Site için istenen fiyat: 850 TL (Paket satış fiyatı 1.250 TL)
Sitenin aylık getirisi: Bilgilere aşağıda yer verildi
Kategori, sitenin içeriği nedir: İngilizce Niche Sektör
Günlük hit sayısı: Aşağıda yer verildi
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Her şey dahil
Hosting dahil midir: Dahildir
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
💪
AÇIKLAMA 💪
* Fatih hocam sağolsun her konuda yardımcı oldu. Reelde çalışıyorum ve yine reelde nakit ihtiyacım için Niche Expert Premium paketi devrediyorum.
* Fatih hocamın bana söylediği her şeyi sizlerle paylaşacağım. Yine Fatih hocamın da bu konuda size yardımcı olacağından eminim.
* Sitede 50 adet özgün makale bulunmaktadır. Bunların yarısı 350 kelimeden fazla, 10 adet 500 kelime, 10 adet 400 kelime kalanlarda 250-300 arası kelimelerdir. Yani uzun makaleler yayınlanmıştır. Hiçbir şekilde translate içerik yoktur hepsi özel olarak yazdırıldı.
* 30 - 70 arası hiti vardır. Hemen çıkma oranı oldukça düşüktür. Yani siteye giren kişiler yazıları uzun uzun okumaktadır.
HAFTALIK HİT DURUMU
GÜNLÜK HİT DURUMU
AYLIK HİT DURUMU
DİKKAT!!!!
* SİTEDE HER HANGİ BİR SORUN YOKTUR! İLGİLENMEYECEK OLANLAR ALMASIN!
Site ilgi gerektirir. Bu tarz siteler 4-6 ay süre kadar sonra kazandırmaya başlar. Anlıyacağınız çalışan kazanır.
** SİTE şuan itibariyle yükselmeye başlamıştır.
** REKLAM yerleşimi Fatih hocamla birlikte daha yeni yapılmıştır. Ve yerleşimin ardından 1 tıka 0,70 - 1,50 aldığım oldu. Zamanla sitedeki içerikler de arttıkça bu oran yükselecektir.
*** Son günlerde Adsense'de sorun var. Reklamlar gözükmüyor. Bu nedenle tıklamalar az. Normalde daha fazla tık alması lazım sitenin. Bu sorun çözülünce daha fazla tıklama alacağına eminim.
Büyük Görüntü :
https://prnt.sc/i38d0e
*** Site için açılan sosyal medya hesapları da yanında devredilecektir. Her şeyiyle birlikte verilecektir.
*** Yine özel seçilmiş Anahtar kelimeler de verilecektir.
İLETİŞİM