Desteğiniz için çok teşekkür ederim.

ibrahimdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Büyük düşünenlerle aynı platformda olmaktan bir kez daha onur duydum. Benim bildiğim bir şey var, herkes gibi düşünmeyenler genelde milyoner oluyor. Ya da büyük şeyler başarıyor. Yolun açık olsun, destekleyen arkadaşların yorumları çok güzel.

Destekleriniz için çok teşekkür ederim. Şuan burada yapabildiğim tek şey bu maalesef yani destek olan insanlara, fikir beyan eden insanlara teşekkür etmek. Bu nezaketin ötesinde bir şey olmadığının farkındayım. Bu konuda verebileceğim tek bir cevap var. O da bu işi başarmış olmak ve ben bunu inşallah yapacağım. Pasifik okyanusunu, KÜREK ve KAYIKLA geçmem gerekse bile. Desteklerinizi için tekrar teşekkürler.

c1m2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam şimdiden hayırlı olsun inşallah senin için herşey güzel olur.
Kimin ne dediğinin bir önemi yok. Her işte %50 başarılı %50 başarısız olma ihtimalin var. Başarılı olursan zaten koptun gitti Başarısız olursanda senin için çok güzel bir yaşam tecrübesi olacak ve hayata bakış açında değişiklikler yaratacaktır. Zorlu bu yolda kolay gelsin
kpsshaberlerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapamazsın edemezsin diyenler çıkacaktır. Şimdiden kolay gelsin yolun acık olsun. En azından merakın cesaretin var.

farklı bir tecrübe olur sizin için de