çok büyük ihtimalle kurgu diye düşünüyorum sonuçta biz türk milleti çok severiz kurguyu . Ama eğer değilse de başlarına birgün birşey gelebilir

..
banada kurgu gibi geldi ki %99 öyle fakat hani adını bile anma derler ya 3 harfli falan deriz birşey farketmesede bu adamlar resmen dalga geçiyor musallat diye bir gerçek var neticede yani musallat olması kolay ama gitmesi zor bence dalga geçmeye gelecek kurgulancak birşey değil
Kurgu olsada dalga geçilecek konular değil, gerçi yanlış hatırlamıyorsam peygamber efendimizden sonra cinler ile insanlar arası iletişim kapatıldı. Yani günümüzde cinlerle iletişime geçilmesi imkansız. Kesin bilgi değildir araştırmanızı tavsiye ediyorum.
hocam bilmiyorum bu konuda çok bilgim yok ama günümüzde hala hüddamlar falan var tabi ben böyleyim demiyor birde bi ara arkadaşlarla şu fincan olayını denemiştik ve gerçekten kimse kıpırtatmadan yada sadece benim bildiğim şeyi bile yazmıştı
yani zaten bulaştığı çoğu kişide belli bir süreden sonra kafayı yiyor diye biliyorum birde şeytani hocalar büyü yapıyor diye bilyorum