bcaylaak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar;
Konumunuzdan anladığım kadarıyla İstanbuldasınız.
Asker ailesi olduğumdan bir çok şehir gördüm gezdim. Şuan bende İstanbul da ikametgah ediyorum. Aslen Orduluyum, Doğum Ankara, Erzurum, Milas, İzmir gibi şehirlerde gezdim yaşadım. İstanbula alışmam zor oldu hala alışma sürecindeyim 3,5 sene oldu. 6 sene İzmir de yaşadım, İzmir gerçekten şu zamana kadar yaşadığım en iyi yerlerden birisi açıkcası eğer geliriniz 4.000+ üstü ise çok rahat bir şekilde yaşabilirsiniz. Zaman içerisinde trafik derdi artsa da oldukça rahat bir şehirdir. Yazları tatil derdiniz masrafınız olmaz çünkü arabayla 1 saat sonra denizdesiniz. Sonra ki tavsiyem eğer emekli vs. hayatı istiyorsanız Bodrum, Güllük tavsiye edebilirim. Oldukça sakin geçecektir zamanlarınız pek soğuk olmaz zaten.
GoogleFan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Alanya gibi yerlerden bak, güzel bi rezidans site seç yabancılarında bol olduğu faydasını çok görürsün. Gelirin iyiymiş.
Metin2Dizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çanakkaleyi Çok Güzel Anlatmıssınız R10 Çanakkale Buluşmalarınada Bekleriz Hocam.
Önerileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Tavsiyelerinizi aldıktan sonra bir takım araştırmalar yapıyorum.

1. Edirne
  2. Çanakkale
  3. Sakarya
  4. Aydın
  5. İzmir
  6. Balıkesir
  7. Bursa
  8. Sinop

şeklinde bir liste çıkardım. Belki eklenebilir ya da sıralamalar değişebilir ama. Bilmiyorum sizler ne dersiniz sıralama için..