Merhaba;
İstanbul, Küçükçekmece, Atakent Mahallesinde oturmaktayım. Şuan 3 yıllık Uydunet üyesiyim fakat bölgemde başka bir siteye taşınacağım orada Uydunet altyapısı bulunmuyor.
Öncelikle TürkNet kullanan var mı? Hatta bölgemde kullanan varsa bana yardımcı olabilir mi? Nasıldır? İlgileri nasıldır? Bağlantı sorunu var mı? Hız en az kaç?
Tercih olarak;
1. Superonline (25 AKN'siz)
2.Türk Telekom (25-35 AKN'siz)
3. TürkNet (35 AKN'siz)
düşünüyorum. Sizlerden görüşlerinizi merak ediyorum. İnternetle ilk Türk Telekom ile tanıştım hiç istediğim verimi alamamıştım, sonra Superonline gayet iyidi. Alacağım İnternet AKN'siz olacaktır.
Bende internet dünyasına ttnet ile tanıştım. İlk günden bugüne bu internet firmasının çok değiştiğini düşündüğümden dolayı. Aralık ayının sonuna doğru Türknete geçiş yaptım. Aralıktan bugüne internette herhangi bir sıkıntı yok ve fiyatının da uygun olduğunu düşünüyorum. Tek kötü yanı mh sürekli ulaşma imkanı yok fakat mhlik bir işte olmuyor açıkcası. Türknete geçmeni öneririm bu yıl içerisinde bir çok yer YAPA bölgesi içerisinde olduğu söyleniyor. Şahsen ben MH'ye sorduğumdan benim oturduğum bölgeye birkaç ay içerisinde YAPA geleceğini belirtti. TÜRKNET güzel mi dersen eğer bence güzel öneririm