Söyle detaylı bir açıklama olsa bir çok kişi beğenir mevzuyu da açıklama yok start dedim clipboardda menü var diyo tıklıyorum birşey olmuyo acayip bişi çözemedim hiç bişi
Haklısınız bende konuyu açtıktan sonra yavaş yavaş çözdüğüm için tek seferde konu başlığına yazamadım ama şunu söyliyim size ilk 2 sayfadaki mesajlarımı okursanız elımden geldıgınce ortak sorulara cevap vermeye calıstım. Sizede kısaca açıklıyım ingilizceniz varsa çözmek daha kolay zatende, start dedikten sonra menü'ye basın. Karşınıza gelen sayfada '' bonus '' var sol altta ona basın 10-100 arası elmas alcaksınız bu elmasla contracts'a tıkladığınızda açılan minerlerden ( hire ) kirala diyorsunuz. 5 adet miner var elmas sayınıza göre alabilirsiniz bunları. 1000 elmas = 1xrb ediyor şuanki fiyatıda zaten konu başındada söylediğim gibi 13-18 dolar arasında gidip geliyor. Burdaki esas nokta miner' butonuna bastığınızda paket gibi bişey topluyor onları '' shop '' tan tekrar elmasa dönüştürüyosunuz. O şekilde belli bir işçi sayısına ulaştıktan sonra sadece o paketleri '' collect '' diyerek sistemi oturtuyosunuz ve hızlandırıyosunuz.