GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla herkes doğduğu, büyüdüğü şehri övermiş ama şöyle diyeyim sana istanbulda ankarada bilmem nerede pkk itlerinni bayrağını açıp geziyolar ya, bikaç sene önce hdp liler konuşma yapmak için edirneye geleceklerini bildirdiler diye 10binden fazla edirneli otoban gişelere gitti onları linç etmek için şehre sokmadılar sen hesap et biz edirnede mutluyuz iş sahası çok yok ama edirne dışından çok göç gelsin istemiyor edirne halkı. Bu lafım yanlış anlaşılmasın asla hani ırkçı ayrımcı denilmesin ama "keko" diye tabir edilen kesim gelince edirneye hoş olmuyor sonradan görme kızlara insan gibi bakmıyolar, laf atıyolar sonra malum bizim gençlerimizde boş yere olay çıakrıyor. İş sahası yapılınca edirneliler rahat çok çalışmazlar masabaşı 3000maaş haftasonu tatil herkes bu ama o belirttiğim kesim gelir 10 kiş ibi evde kalıp çalışabiliyor malum kene gibi yapışıyolar sonra ama zıplayamıyolar 1 edirne gençleri 2 emniyet müdürlüğü onları oldukça yıpratıyo istanbuldaki gibi belime silah alayım şov yapayım diyemez ha der ama ondan sonra o namlu başka yerinden çıkar

Dezavantajı vardır elbette denizi yok iş sahası yok mesafe kısa ama taksiler pahalı biraz lükse kaçıyo gibi gibi edirnede okumuş öğrenciler yorumlasa daha iyi olur aslında

İş imkanları pek bağlamıyor beni hocam, o nedenle o aşamayı geçiyorum. Bağlamıyor derken; özel kurumda çalışmayı düşünmüyorum. O bahsettiğiniz gibi tipler değiliz hamd olsun. İşimiz gücümüz karakterimiz tam O bahsettiğiniz tiplerden ben de muzdaribim.

Az önce yolda yürüyorum, yolun kenarında üç kız var. Motorlu bir ergen heyooo diye bağırıp gidiyor yolun ortasında bir sağ bir sol. Dedim ben neredeyim arkadaş ya