TurkeKul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Müsadenizle iki sorum olacak.

100 bin liralık BTC işleminde 322 lira vergi blokesi mi kondu Erdal Bey?

Ayrıca

40 bin liralık limitiniz sizin kişisel görüşünüz mü yoksa böyle bir limitlendirme mi var?

İyi akşamlar.
Merhabalar hocam;
Benim hesaplarıma bitcoin yada farklı işlerimden bloke konmadı.
Bloke konulma nedeni kişisel hesaplarımda olagan dışı hareketlilik.

Blokeyi koyan kurum vergi dairesi.
Bütün hesaplarımda şuan vergi blokesi devam ediyor, henüz vergi dairesi bloke tutarlarını çekmedi.
Ama ben hesaplarımı kullanıyorum.
Vergim kesildi bloke edildi.

Ben tek btc ile işlem yapmıyorum, müsait bir zamanda bana skype den yazarsanız tw ile şahsi bir hesabımdaki hareketliligi gösterebilirim.
Blokeler de bu yüzden kondu.
Malum ticaret yapınca bazen 1 tl bazen de 100 bin giriş cıkış yapabiliyorsunuz.
İşte devlet bunu soruyor.
Şahsi hesapların aylık limitleri 40/50 Bin TL.
Fazlası kesinlikle incelemeye giriyor hocam.
Ama şunuda açık net olarak belirtiyorum, kücük rakamlarda devlet asla bloke koymaz, ha senin farklı yere borcun vardır ve buda resmi kurumdur koyar ona lafım yok.
4K giriş çıkışa devlet bloke koymaz, konu sahibi kardeşim %99 e-haciz yemiş, yapması gereken o şubeden ÖRNEK: 2018/3030 dosya nosunla o kuruma gidip;
Ödeme yapacak yada taksitlendirme, böylece bloke kalkacaktır.

Bir kaç arkadaşımız yorum yazmışlar hesaplarım kapatıldı açılmıyor, yok efendim 35 gün kalkmazmış.. bunlar bilgi kirliligidir.
Bakın siz dostlara tavsiye her ne olursa olsun bankanızı arayın veya gidin hemen bilgi alır ve durumu cözersiniz.

Burayı Kırmızı Yazıcam
Bu yazdıklarım ispatlanır şikayet dışı blokelerdir, birde şikayet edilip konulan hesap blokeleri vardır.
Bunlar direk tc agır ceza mahkemelerinde görülür.
ÖRNEK: ben steam e-pin oyun satıyorum ama illegalite şekilde, aracı olarak ahmet beyin hesaplarını kullanıyorum.
Ama ben ya e-pin i ya oyunu yada hesabı teslim etmiyorum ve ödeme yapan kişi savcılıga suc duyurusunda bulunuyor;
İşte o zaman direk ahmet bey agır cezalık oluyor.
Egerki ahmet bey benimle aracı olurken ki yazışmalarını agır ceza mahkemesine sunarsa yırttı, yoksa şu şarapsız murat aydın gibi 36 sene ile yargılanır.
Yani banka hesaplarınızı sakın olaki aracı olarak kullanmayın.
Ha diyeceksiniz ki sen cokmu biliyorsun?
Evet biliyorum, bir proje yazdırıyorduk yarım bıraktık hatta kurumsal olarak kullandıgımız @iyiadam; nickinde konusu vardır bakabilirsiniz.
Gördük ki sonu kötü hemen yazılımı sonlandırdık.
Vesselam helal ekmek gibisi yok, iş yapıyorsan vergisinide vereceksin dahası yok.
Ama sen atıyorum webmastersin forumdan 100 tl iş aldın emin olun devlet bunu bilsede görsede seslenmiyor.

Bu devlet BÜYÜK bir devlet bizleri seviyor.