gurh4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bartın'ı düşünüyorum ben de bilgisi olan, orada yaşayan birileri çıkar mı acaba?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kesinlikle tavsiye etmem. Hemen düşüncelerinizi temizleyin, zihninizi açın tamamen başka yaşanabilesi yerler düşünün.
Şimdi şaka bir yana örnek vermek gerekirse...
Pazar (sürekli açık & kapalıdır) pahalıdır, karşısında da haftada 2 gün hanımlar pazarı kurulur, o da pahalıdır... Manavlar kadınlara, kadınlar manavlara bakarak fiyat belirliyor. Bir ürün alacağın zaman bir mağaza, alternatif yok. Buralarda o nedenle hala küçük esnaf gazabına uğruyorsunuz. Öğrecileri resmen sömürmek için varlar, eğlence adına hiçbir yer yok! İçkili demiyorum keza o da yok ama öğrencilerin gidebileceği çatı kafe var bir tek o da 5 kat çık çık bitmiyor ve de vasat.
Ev kiraları pahalıdır, aslında nufüs az, daire az o nedenle ev almak isterseniz o zaman 100Kdan başlar (zemin katlar & kotlar). Esnafı anlaşılmaz derecede kendine özgüdür gerçekten de! Yakınlarda bir tek gezilecek adam gibi yer Zonguldak var o da 2 saat git 2 saat gel 4, 5 saat gezme daha iyi. Merkez dağınık, gerçi bir merkez var denemez sağda solda 1, 2 dükkan ama Bartın'da yaşanacak tek adam gibi yer Yalı taraflarıdır, halk eğitimin olduğu taraflar göle yakın diye. O da ne zaman bir etkinlik yapılsa balicisi, tinercisi toplanıyor.
Hiç yaşanılası bir yer değil Amasra'ya gidiyorsunuz ya da İnkumu bir şey yok, ancak isim var. Yalıda bir ev soruyorsunuz 500Kdan başlıyor falan, hayat pahalı. Halkı postmodern. Hem geçmiş hem de gelecek var sokakta bir yandan açık, stail insanlar bir yanda da tamamen kapalı kadınlar. Olabilir iki hayata da saygı duyarım ama bazen (günde bir iki kere de karma görebiliyorsunuz Bartın'da) sporcu atletci ve türbanlı insanlar. O da çok enteresan. Yani bir de yiyebileceğiniz tek bir şey var normal denebilecek o da ADANA DÜRÜM, Onu da merkezde İranlı RAZA usta yapıyor. İranlının yaptığı Adana ile oyalanmaya çalışıyorsunuz, aman aman. Ciddi asla tavsiye etmem.