altugse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben 2009'dan beri twitter kullanıyorum elimde 3 4 tane +1 milyonluk hesap var. Bir twitter kullanıcısının bir youtube kullanıcısından hiçbir farkı yok benim gözümde. Twitterı şuan ayakta tutanlar siyasetçiler ee onların kitlesi zaten belli yani +30 yaş üstü takip ediyor genelde. -30 insanları twitterda tutan şey ise bizim sahip olduğumuz ve yıllardır emek verdiğimiz sayfalar. Keşke böyle birşey olsa bizlerde etkileşim başına para kazansak , bizimde evlerimize plaket gelse . Twitter sadece bir sosyal ağ değil artık insanlar bu platformdada birşeyler üretiyor her konuda. Ama hiç bir şekilde karşılığını alamıyoruz.
Katılıyorum insanları çok fazla teşvik eder ve çoğu mecrayı geçer böyle bir özellik getirilirse, yani şöyle bir şeyde yapabilirler aslında YouTube'da para kazanma özelliğini aktif et dedikten sonra reklam vs. koyuluyor bizler de twitter'da bu kazanmayı aktif ettikten sonra profilimizden reklam yayınlayabilirler gibi şeyler üretilebilir aslında olsa çok güzel olur lakin yapacaklarını sanmıyorum.