Destek için teşekkür ederim. Ya ben bu işi bitireceğim yada bu iş beni.
hocam bırak kulak asma ,zor yapamazsın para lazım diyenlere..
Destek için çok teşekkür ederim.
Umarım başarılı olursunuz hocam, başarılar dilerim.
Sizinle yüzde yüz aynı fikirdeyim. Açıklama için teşekkürler.
Kendi kripto paranızı oluşturmak kolay. Paranız varsa parayı basar yaptırırsınız, paranız yoksa okur-öğenir kendiniz yaparsınız. Peki ama paranız ne yapacak? Neyi kolaylaştıracak? İnsanlar neden sizin paranıza yatırım yapsın? Bunu açıklığa kavuşturmadan hiçbir şey başaramazsınız.
[COLOR="Silver"]
Aynen öyle aya bile gitmek istiyorsan, evinden seni rokete götürecek araca binmek için ilk adımı atmalısın.
Herşey istemek ve hayal kurmak ile başlıyor
Arkadaş zaten yazılımcı, Kendi coini başarılı olmasa bile Solidy ögrense bile kendisine çok büyük katma değer katar,
Upwork ve freelancer gibi sitelerde Solidty Uzmanları 100$ / Saat ile çalışyor.
Çok kaba bir örnek olabilir ama ETH alt yapısı ile Coin oluşturmak
WP'ye tema yapmak gibi örneklendirilebilir değil mi?
WP nasıl yapıldığını bilmene A-Z gerek yok ama PHP bilmen yeterli Tema yapabilmen için.
Başarılar dilerim.
Token oluşturabilirsiniz. Ücretli-ücretsiz çok fazla rehber var. Ben de geçtiğimiz haftalarda bu kararı aldım ama yazılıma da hakim olmadığım için sırasıyla python, java, c++, ruby ve go dillerini gerekirse seneler içinde bitirip bu alanda bir ürün vereceğim. eğer kaynak bulursanız benle de paylaşırsanız memnun olurum

başarılar!
bazıları ise tam tersini düşünüyor ne yazık ki. yakın zamanda (birkaç ayı bulabilir) blok zinciri tabanlı bir projem için ico başlatacağım. size de haber veririm..