Düşüncelerinizde haklısınız, yeni bir can getirebilir platforma insanları kendisine çekebilir böyle bir çalışma 6 yıllık aktif twitter kullanıcısıyım pişman oluyorum son zamanlarda diğer sektörlere giriş yapmadığım için. Şimdi instagram'a ve youtube'a kaymaya çalışıyorum getiri yönünden değil işini severek yapınca gelir zaten geliyor. Twitter'ı her ne kadar canlandıracak olan bir çalışma olsada getireceklerini hiç sanmıyorum ne yazık ki.
Hocam ben 2009'dan beri twitter kullanıyorum elimde 3 4 tane +1 milyonluk hesap var. Bir twitter kullanıcısının bir youtube kullanıcısından hiçbir farkı yok benim gözümde. Twitterı şuan ayakta tutanlar siyasetçiler ee onların kitlesi zaten belli yani +30 yaş üstü takip ediyor genelde. -30 insanları twitterda tutan şey ise bizim sahip olduğumuz ve yıllardır emek verdiğimiz sayfalar. Keşke böyle birşey olsa bizlerde etkileşim başına para kazansak , bizimde evlerimize plaket gelse . Twitter sadece bir sosyal ağ değil artık insanlar bu platformdada birşeyler üretiyor her konuda. Ama hiç bir şekilde karşılığını alamıyoruz.