Merhabalar, yaklaşık olarak 6 yılı aşkın bir süredir aktif olarak makale yazarlığı yapmaktayım. Bu işi kendime meslek edinerek, web siteleriniz için en kaliteli içerikleri sağlamayı kendime ilke edinmiş bulunmaktayım. Zaman yetersizliği veya herhangi bir başka sorunlardan ötürü ilgilenemediğiniz web sitelerinizi tekrardan şaha kaldırabilir ve böylelikle sizlere içerikleriniz üzerinden ciddi kazançlar sağlatabilirim.
Film, sağlık, finans, oyun, teknoloji, spor, haber, yemek tarifi, moda, diyet vb. hemen hemen tüm konularda hizmet sunmaya devam etmekteyim.
FİYATLAR: PAKET 1: (Aylık 30 Adet İçerik) Günde 1 İçerik - 200 Kelime - 1 Görsel: 100 TL PAKET 2: (Aylık 30 Adet İçerik) Günde 1 İçerik - 300 Kelime - 1 Adet Görsel: 140 TL PAKET 3: (Aylık 60 Adet İçerik) Günde 2 İçerik - 200 Kelime - 2 Adet Görsel: 190 TL PAKET 4: (Aylık 90 Adet İçerik) Günde 3 İçerik 300 Kelime - 3 Adet Görsel: 400 TL ★★★ REFERANSLAR ; ★★★
Arkadaş işinin ehli birisidir. Toplu şekilde makale yazdırıldı söz verdiği tarihte işi teslim etti. kendisine teşekkür ederim.
kardeşimiz gayet yetenekli, başarılarının devamını diliyorum.
Arkadaş ile ilk makale teslimatını aldık. Açık konuşmak gerekirse hızına hayran kaldım ve 2. parti işimizde de kendisi ile çalışma kararı aldık. teşekkürler tekrar
Siparişimi hem istediğim şekilde hazırlayıp hem de kısa sürede teslim etti. Çalışmak isteyenlere önerebilirim.
@Gracious; Hizmetiniz için teşekkürler hocam.
Makaleleri zamanında teslim etti. Başarılı. Arkadaşa teşekkür ediyorum.
Sipariş verildi. Teslim alındı. Hızlı ve kelime haznesi güçlü bir arkadaş teşekkürler.
Arkadaşa 20+ makale yazdırtıldı gayet iyi içerik üretiyor ++
hızlı teslimat, kaliteli makale...
Uzun soluklu çalışacağım...
10 makale için arkadaşımızla çalışıldı. Gayet güzel yazılar. Tavsiye ederim.
İhtiyacım olan oyun makalelerini çok kısa sürede teslim etti. Kendisine hızlı çalışma için ayrıca teşekkür ederim.
Tanıtım yazısı yazdırıldı. Çok hızlı bir şekilde teslim etti. Bir daha çalışmak dileğiyle hocam
makaleler teslim alındı. güzel iş çıkarmış arkadaş. teşekkürler.
100 küsür makale için arkadaşımızla çalışıldı. Gayet güzel bir iş çıkardı. Tavsiye ederim.
Teşekkürler..
Makaleler teslim alındı. Sürekli çalışmak isteyeceğim bir arkadaş. Hızlı ve oldukça güzel makaleler teslim etti. Teşekkürler
İşinde on numara dikkatli bir yazarla çalışmak çok güzeldi, 2 parti siparişim zamanında ve istenilen kalitede teslim oldu kendisine tekrar teşekkür ederim, çalışmak isteyen arkadaşlarada tek bir tavsiyem var ne istediğinizi tam eksiksiz belirtirseniz harika sonuçlar alırsanız
10 adet sipariş verilmiştir.
Çok başarılı bir makale yazarı. Mutlaka tanışın ve çalışın derim !
Şimdiden teşekkürler.
35 adet makale siparişi verilip teslim alınmıştır. Tesekurler ilgin için.
Makale teslim alındı. Gayet akıcı ve güzel bir makale olmuş. Teşekkür ederim
Makale teslim alındı. Gayet başarılı teşekkürler.
Referans makalesi alındı teşekür ederim ilgili arkadaş tavsiye edilir.
Siparişlerimi teslim aldım, güzel çalışma. Teşekkürler.
10 adet makale siparişi verilmiştir ilgili arkadaş +
Makale alımı öncesi ve sonrası bana kısa sürede yardımcı olan güler yüzlü ve alanında tecrübeli bir hocamız bir adet makale aldım yeni açılan web sitem için gerçekten ilgilendi dinledi geçici cevaplar vermedi kendine teşekkürlerimi sunarım.
Sipariş verdiğim makaleleri teslim aldım gayet başarılı çalışmaya devam edeceğiz.
10 Adet verdiğim makale siparişimi dediği sürede teslim etti. Ayrıca makaleleri çok güzel. Tekrar görüşmek üzere
Hocama tekrardan sipariş verdim, ellerine sağlık.
Bir miktar daha makale siparişi verdim zamanında teslim aldım ilgili arkadaş teşekkürler
Makale özgünleştirme hizmeti alındı. Hızlı ve güvenilir bir arkadaş, teşekkür ederim
Arkadaşa 2 kez olmak üzere toplamda 15 sipariş verdim. Hızlı ve güvenilir bir arkadaş, teşekkür ederim
Arkadaşa makale siparişi verdim, kısa sürede teslim etti. Makaleler son derece özenli ve tam istediğim şekilde hazırlamış.
arkadaş makale işimizi yaptı, sorunsuz teslimat, teşekkür ederiz.
hızlı teslimat ve güzel iş için teşekkürler
Muhteşem makaleler ellerine sağlık tavsiye ederim.
Konuma istinaden iletişime geçmiştir ve 3 tanıtım yazısı yazdırılmıştır. Memnuniyetle çalışabilirsiniz
10 adet makaleyi aynı gün teslim etti. Ve gerçekten harika bir yazar çok teşekkürler biraz sıkıntılar var halledeyim inşallah devamlı çalışacağız bundan sonra
anlatım farklılığını beğendim siparişler zamanında alındı
Makaleler zamanında teslim edildi. Çalışmaya devam edeceğiz. Teşekkürler.
Tattoo alanında almış olduğum makaleleri oldukça başarılı buldum. Daha önce de çalışmıştık, bir SEO Uzmanı olarak makalelerini oldukça başarılı buluyorum.
3-4 seferdir makalelerimi bu arkadaşa yazdırmaktayım. Yazdığı makalelerden oldukça güzel etkileşim aldım. İşinde oldukça özverili ve hızlı. İlerleyen günlerdede çalışmaya devam edeceğiz.
Tavsiye ederim efendi bir arkadaş verdiği sözün arkasında duruyor. Güvenilerek çalışılabilir.
10 adet makale alındı, Gerçekten hızlı ve kaliteli bir arkadaş
Sürekli yazdırıyorum gayet memnunum
İstediğim siğarişleri arkadaş hızlı bir şekilde ualştırmaya devam ediyor, yazılar oldukça iyi
sürekli alışveriş yapıyoruz. işinin ehli ve kalemi sağlam.
50 adet makale alındı. Yazılar özenle yazılmış. Teşekkürler.
SEO için makale yazdırdım, gayet güzel ve hızlı bir şekilde teslim etti arkadaş. Başarılarınızın devamını diliyorum.
10 adet makaleyi siparişle aynı gün teslim etti. Gerçekten hızlı ve kaliteli bir makale yazarı.
Sipariş verildi. Teslim alındı. Hızlıca içerikleri teslim etti.
hızlı ve özenli bir arkadaş. yazdırdığım içerikler buram buram kalite kokuyor. ellerine sağlık.
12 adet makale yazdırıldı. Hızlı teslimat için teşekkür ederim.
kalemi kuvvetli arkadaş, sürekli çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim..
Kendisiyle gerçekleştirdiğim 2. çalışma , oldukça memnun kaldım. Çok özenli bir çalışma gerçekleştiriyor ve oldukça hızlı süre içerisinde yazıyor. Bundan sonrada kendisiyle çalışmaya devam edeceğim...