Yaşamıyorum ama arkadaşım kalıyor ev kiraları 500 600 2+1 ev bulunabiliyor iş imkanını bilmiyorum ama sosyal hayat 0 diyebilirim. Kendi halinde yaşayan insanların olduğu bir şehir birkaç kafe var akşam 8 den 9 dan sonra hayat duruyor. En son 1 sene önce böyleydi yani belki değişmiştir. Amasra güzel sadece yazın
2011 - 2015 yılları arasında Bartın da yaşadım öğrencilik sebebiyle. Benim kaldığım yıllarda kiralar 400 ila 650 civarındaydı.
İş imkanı olarak, çimento fabrikaları var, Amasra, İnkum vb. yerlerde oteller mevcut. Kömür madeni vardı bildiğim kadarıyla Amasra ilçesinde. Çilek tarımı ile uğraşanlar var vs. vs..
Sosyal etkinlik için ne desem yanıltıcı olur. Şehirde bir avm yoktu, ufak bir çarşısı vardı. Gezilecek görülecek ilçeleri var. Farklı bir havası güzelliği olan bir şehir. Güzel bir arkadaş ortamın varsa yapılabilecek bir sürü faaliyet bulunabilir, doğal güzellik anlamında bahar ve yaz ayları çok keyiflidir. Kış ayları kar ve özellikle yağmur açısından çekilmez bir hal alır, merkezin çoğu yerinde sel, yaşadığım 4 yıl boyunca sürekli meydana gelmiştir. Ankara ve İstanbul'a konum olarak yakın olması ve otobüs ile 4 - 5 saatlik mesafeye denk gelmesi de bir avantaj.
Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya gibi bir il havası yok gelişmiş bir ilçe havasında bir şehir olarak tanımlarım kendimce...
Yazdıklarınız için teşekkür ederim. Avm olmaması bir dezavantaj olmuş aslında. Kız arkadaşımla geçeceğim için bir sıkıntı yaşamam sanırım, sosyal çevreye pek ihtiyacım olmaz gibi. 1-2 tane cafe vs varsa o yeter de artar aslında. Bilişim alanında anladığım kadarıyla yapabileceğim pek bir şey yok iş olanakları çok kısıtlı.