Herhangi bir sigorta firması ile anlaşabilirsiniz.
Örneğin Anadolu Sigorta'yı arayın ve Tamamlayıcı Sigorta teklifi alın.
Fiyat oldukça uygun, 1 yıl süresince ayakta tedavide 9 vaka karşılıyor. Yatarak tedavilerde sınırsız karşılıyor.
Full sigorta yapıp 3-5 bin tl vermektense bu paket ile bin tl altında bütçenizi ayarlamış olursunuz.
Cevabınız için çok teşekkürler ancak teklif almak mesele değil. Önemli olan bu deneyim ile birebir yaşayan birilerinden fikirlerini alabilmek. Rezil olmamak adına buna ihtiyaç var. Sözleşmelerdeki özel şartların insanları zor durumlarda bıraktığını okudum mesela. Böyle şeyleri analiz etmek asıl amaç
@Kizilay; hocam ben kızıma ve kendime yaptırdım sigortam.net üzerinden tamamlayıcı sigorta.
Kızıma 560 TL YILLIK , KENDİME 480 TL YILLIK TOPLAM
1040 TL ödedim.
Acıbadem gittim 2 gün önce 5 kuruş almadılar ilgi alaka süper. kesinlikle özel saglık sigortasi öneriyorum.
Kızıma 12 tane test yapıldı, Röntgen çekildi 4 bin küsür tuttu sigorta oldugu için 5 kuruş vermedim. Sıra bekleme derdi yok sürünme yok sistem bozuldu yok kaynak yok
Anadolu sigorta ve güneş sigorta bu ikisinden şaşmayın
Groupama Sigorta uzak durun süründürür.
Size de çok teşekkürler. Sadece benim için de değil tüm üyelerin bunları görerek deneyim etmesi çok değerli.
Sigortacılara kalsak her şeyi kapsıyorlar ancak hastaneye gidince ortada kalmayı kimse istemez... Yıllardır emsalleri görüyoruz okuyoruz maalesef. Bunun yerine tecrübeli kişilerden fikir almak aşırı önemli.