Youtube üzerinden para kazananlar şuan için vergiye tabi değil yani bir çoğu vergi vermiyor. Fakat ilerde bir sıkıntı çıkmaması adına vergi ödemesi yapanlar illaki vardır. Geçenlerde gördüğüm kadarıyla youtuberlerin vergi konusu gündeme gelmiş ve gerekli düzenleme çalışmaları yapılmaya başlanmış. Yani youtuberlerden vergi alınması yönünde bir çalışma .. olayın özeti budur diğer konu biri de demiş ki youtuberlik meslektir yazmış yahu pc başında abuk sabuk video çekmek veyahut yok şunu yaptım bunu yaptım şu şakayı yaptım bu çelınçı yaptım işleri ne zaman meslek oldu her eline kamera alan video çekmeye başlamış bu işi kendine meslek edinmiş kişiler var fakat bu bir eldeki parmak sayısını geçmez. Sırf para hırsı ve popüler olma peşine düşen gençler yapıyor youtube işini mesleklik bi durum yok yani .. son olarak biri de vergi veren adam sorgulamaya başlıyor demiş kim neyi sorgulayabiliyor şuan ülkemizde ağzını açsan bi damga yiyorsun .. bu konu çok uzar gider insanların tek anlamaları gereken milletin ne yaptıylarıyla ilgilenmeyi bırakıp kendilerinin ne yaptıklarını ve yapabileceklerine kafa yorsalar böyle boş konulara da yer olmaz