Eleştiri ve değerlendirmeleriniz için teşekkür ederim. Eğer mümkünse konuyu takip etmenizi rica ediyorum.
yazılım yeteneği onemlk ama daha önemli olan pazarlama yeteneği hocam birde bu sistemler yatırım maliyeti güvenliği ıvır zıvırı maliyetli işler bütçeniz nedir bilmiyorum ama 5 bin 10 bin tl ye olacak iş değil.
az yatırım iyi yazılım ile daha iyi sektörler var hatta yapılmamış tutacak işlerde var zincir sistem web siteleri bile kurabilirsiniz
Bu konuyu çıkıp Misafir; deseydi R10 coin çıkaracak ve artık r10 içinde yapılacak ticaretler bu coinle olacak. İşte sana fikir ve bir umut derdim. Çünkü çıkaracağın coinin bir umudu olması lazım.
Sadece işi öğrenmek istiyorsan tabiki vazgeçme derim. Ama o coinden bir beklentin varsa öyle 3-5bin dolarla olacak iş değildir. Hele hele bunu borsalara sokmak istiyorum dersen zaten milyon dolar hacmine ulaşmış coinler bile büyük borsalara artık giremiyor.
İşte şu coin yaptı bu coin bunu becerdi demek ile günümüz ile değerlendirmek çok yanlış. Çünkü artık dijitalpara dünyası çooook gelişti. Bir vaad sunamıyorsan sadece işi öğrenirsin.
Örnek ETN çıktı dedi ki mobil mining sunuyorum. Belki önemsiz ama kişilere ulaşma sayısı fazla olacağın etki buldu.
Çok ciddi reklam sermayesi lazım.
Arkadan sana sponsor olacak özellikle Türkiye'de isim yapmış bazı markalar. Düşünsene gittin Hoppi ile anlaştın. (Türkiye'de yasal mevzuat zaten izimn vermeecekte

İşin özeti öğrenmek istiyorsan tabiki vazeçme. Ama ben milyonluk bir coin yapmak için yola çıktım diyorsan ilk o coine bir fikir bulman lazım. Eğer fikrin çok ama çok sağlamsa zaten İco döneminde parayı kaldırırsın