Anlayamayacağınız şey insanların daha çok para kazanma ihtiyacı

Bu dünya böyle gelmiş böyle gitmiş. Bende şuan yaklaşık 2000 tl mi bu işe yatırdım. Neden yatırdım çünkü aşırı derecede reklam ve kolay para kazanma şansı yüzünden. Şuan btc düştüğü için zarardayım ama btc eski fiyatına geldiğinde +500 tl kara geçicem. Eğer btc patlasa dahi üzülmeyeceğim çünkü en azından denedim diyeceğim.
Aşırı paralarla coin işine girilmesi taraftarı değilim. Ancak bu sonuçta herkesin kendi bileceği bir durum. Kimseye neden bitcoine yatırım yapıyorsun diye soramazsınız. Cevabı zaten ortada.
Bazıları bitcoinin kullandığı blockchain teknolojisinin geleceğin teknoloji altyapısı olduğuna inanıyor, bazılarıda saadet zinciri olduğuna inanıyor. Herkes birşeylere inanıyor. Umarım inandıkları yüzünden büyük paralar kaybetmezler.
Şahsen ben blockchain' in coin kısmı patlasa dahi önümüzdeki 10 sene boyunca dijital teknolojide karşımızda duracağına inanıyorum.
Devletler çoğu kişinin dediği gibi uluslararası para transferini kontrolleri altına alma eğilimindedirler. Özellikle amerika koyduğu ambargoların delinmesine oldukça sert tavır almakta. Bu nedenle ülkeler bu teknolojiyi kendi lehlerine çeviremezlerse coinlerin işi tehlikeye girebilir.