Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortada pazarlanan bir ürün var ve karşlığı yok anlatmaya çalıştığım nokta bu. Dünya genelinde çok güzel keriz silkelediler yanlız tebrik etmek gerekli. Silkelemeyede devam edicekler taki devletler ne yapıyosunuz *** ayıp ayıp diyip yasaklayana kadar.

Bitcoinin 100 dolar olduğu zamanı da biliyorum 1000 olduğu zamanıda biliyorum tek yaptığım şey açıp kodlarını incelek oldu. Ekonomi ilgi alanımı burda üç kağıt var dedim geçtim. İlk alanlar kazandı mı elbette neyi değiştirir?
katılmıyorum size aynı şekilde bende kodları inceledim ve gayet başarılı bir kodlamaya sahip evet şuan olan coinlerin bir çoğu ctrl+f isim değiştir şeklinde ilerliyor ama ekonomi ile ilginiz var ise bu kadar yüksek işlem hacımlerinde olan bir ürüne keriz vs gibi yakıştırmalar uygun değil gibi geliyor şuanda bir çok kişi parasını bir çok şekilde kâr'a taşıdı ve bir çok ekonomist de şimdi bile girenlerin uzun vadede kâr edeceklerini söylüyor devletler bunu yasaklasa dahi bitcoin ilk etapda yasa dişi işlerden değer kazanıp buralara geldi zaten onun için çokta tanıdık olmayan bir senaryo değil bu bir gün patlar mi patlar kimse bilemez ama kimse buraya zaten ekmek parası diye bakmıyor (bilen kişilerin) geneli kenara koyduğu ve kaybetmeyi göze aldığı miktarlarda işlem yapıyor ve yine borsada %20, %30 gibi kârlar neredeyse imkansız iken çoğu kişi girdiği ilk dklar bu kârı elde etti ve o yada bu şekilde sanal paraların geleceğin parası olacağı ap acık ortada bu arada hiç bir yatırımım olmadı ama yatırıp bu işten para kazanan kişilerede bu şekilde itamlarım olmadı