Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hepiniz webmaster adamlarsınız kafazını çalıştırın biraz gerçi r10 sahibi bile gelip hala ucuz kalmış alt coin vs demiş
Bitcoinin sistemi açık kaynak kodu ile açık madem paranız var çıkartırın bi coin pazarlayın para böyle kazanırsınız. Bu işin üç kağıt noktasını hala anlamadan nasıl yapıtırım yapıyorsunuz?
Bitocoin bitcoin diye yanıp tutupuş 1 tanesine 20bin $ bayıldığınız şey "25e33bf8a5fb556a14d7b883a433b2ad340d32f991e17ba77 5cd7db520d25560" şudur evet evet sha256 kriptosu o kadar.
Ben yazılımcıyım bu iş sadece devletler veya büyük şirketler işin içine girerse yatırım yapılabilecek birşeydir.
Apple, Microsoft yarın çıkar ben bu x coini çıkarttım kardeşim sayısı bu arkasındayım der ödeme yöntemi olarak kullanacağım der ki ABD anında boğazına yapışır ne yapıyosun *** diye? para birimi çıkartmak kolay mı? hangi devlet izin verir.
aynı şeyi .com zamanında yaptılar(mı) şimdi önüne gelen uzantı kesiyor. istanbul .ist bile var.

neden olmasın r10 kripto para basıyor. özgür düşünün biraz. ufkunuzu açın. paranın kölesiyiz tamam ama az ışık girsin içeri.