Hocam açıkçası aynı şehir de olsaydı, yeminle tazı gibi koştururdum sizi

Açıkçası benim de çok erindiğim zamanlar oluyor ama zihnim erindiğim zamanları yeniyor. Biraz çılgın olun hocam, gerçekten. Eğer sahil falan yakınsa inin orada koşun veya değilse de sahile kadar yürüyün, ormanlık alan var ise orada koşun. Eşiniz, nişanlınız veya sevgiliniz var ise onunla birlikte yürüyüş/koşu yapın.
Yakın arkadaşlarınız var ise onları ikna etmeye çalışın (o ara zaten sizde ikna olursunuz) onlarla birlikte koşulara yürüyüşlere çıkın. Ve hocam günlük minimum 2 litre su tüketin. Su çok önemli, haddinden fazla önemli.
hocam sorun orda benle birlikte koşuya gelecek kimseyi bulamıyorum birileriyle hep niyetlenıyoruz onlar benden beter çıkıyor bir de kilolu kimse de pek yok etrafımda ben nasıl bu hallere geldim anlamıyorum. Hemen üsküdar sahili yürüme 5dakika mesafesinde. Şimdi kışın işten gelince gidip koşsam diyorum donarım bu sogukta ne işin var diyorum yazıldıgım spor saonu eve bıraz uzak yurume 20dakka ona da yazılmakla yanlış yapmışız şimdi farkına varıyorum. Bilmiyorum hocam ya ama bakalım yarın dukan diyetine başlama niyetındeyım. Onunla bir ara vermiştim 8-10 kilo kadar en azından 100 ün altına bi atsam fazla bişey istemiyorum ya 90 larda olsam yeter aslında boksa gitmek istiyorum ama eve yakın boks salonu yok